2020 NTNU/SFU PHYSICS UNDERGRADUATE SUMMER RESEARCH PROGRAM IN CANADA!

系所公告
張貼人:謝雨純公告日期:2019-12-13

In partnership with Simon Fraser University’s (SFU) Department of Physics in Burnaby, Department of Physics, National Taiwan Normal University (NTNU) is pleased to announce the NTNU/SFU Summer Student Research Program for Summer 2020. The selected student will undertake a 10-week summer research term at SFU.

The program will last from 2020 June 22nd to 2020 August 30th.

Eligibility

Students must:

Be enrolled in the undergraduate physics program at NTNU at the time of application;

Have completed the first year of the undergraduate physics program at NTNU at the time of travel (Summer 2020).

Requirements

The student will be required to submit a report describing their overall experience to the Department of Physics before the end of the Fall 2021 term.

Application Process

Submit the following to hsieh.flora@ntnu.edu.tw:

NTNU/SFU research exchange application form

An official academic transcript

Two academic reference letters, with at least one from NTNU

A 250-500 word statement of interest, including answers to the following questions:

o      Why do you want to participate in this program?

o      Which SFU research project listed interests you most, and why?* (https://advance.science.sfu.ca/physics/projects/exchange/science_projects.php?search=*)

o      What relevant experience would you bring to a physics research project?

Application Deadline: February 13, 2020

附註甄試通過同學需向教育部申請學海築夢計畫,經費補助1張來回經濟艙機票款+生活費 (本校申請通過率為80%)

附加檔案:
最後修改時間:2019-12-13 AM 10:40