2018年加拿大西門菲莎大學物理學系暑期移地研究計畫

系所公告
張貼人:謝雨純公告日期:2017-10-23

NTNU/SFU PHYSICS UNDERGRADUATE SUMMER RESEARCH AWARD
SPEND SUMMER 2018 IN CANADA!

In partnership with Simon Fraser University’s Department of Physics in Burnaby, NTNU Physics is pleased to announce the NTNU/SFU Summer Student Research Award for Summer 2018. The selected student will undertake a funded 10-week summer research term at SFU.

The program will last from 2018 July 1st to 2018 September 8th.

Funding

·            Accommodation in SFU

·            Cafeteria pass

·            Roundtrip ticket

Research Projects at SFU:

·            Please see the detail at the link: http://at.sfu.ca/idjPaD

Eligibility

Students must:

·       Be enrolled in the undergraduate physics program at NTNU at the time of application.

·       Have completed the first year of the undergraduate physics program at NTNU at the time of travel (Summer 2018).

Requirements

The student will be required to submit a report describing their overall experience to the Department of Physics before the end of the Fall 2018 term.

Application Process

Submit the following to hsieh.flora@ntnu.edu.tw:

·       NTNU/SFU research exchange application form

·       An official academic transcript

·       Two academic reference letters, with at least one from NTNU

·       A 250-500 word statement of interest, including answers to the following questions:

o   Why do you want to participate in this program?

o   Which SFU research project listed at [address] interests you most, and why?*

o   What relevant experience would you bring to a physics research project?

Application Deadline: December 22, 2017

附加檔案:
最後修改時間:2017-10-23 PM 3:32