2019年加拿大西門菲莎大學物理學系暑期移地研究計畫

系所公告
張貼人:謝雨純公告日期:2018-12-18
In partnership with Simon Fraser University’s (SFU) Department of Physics in Burnaby, Department of Physics, National Taiwan Normal University (NTNU) is pleased to announce the NTNU/SFU Summer Student Research Program for Summer 2019. The selected student will undertake a 10-week summer research term at SFU.

The program will last from 2019 July 1st to 2019 September 8th.

Eligibility
Students must:
• Be enrolled in the undergraduate physics program at NTNU at the time of application;
• Have completed the first year of the undergraduate physics program at NTNU at the time of travel (Summer 2019).

Requirements
The student will be required to submit a report describing their overall experience to the Department of Physics before the end of the Fall 2019 term.

Application Process
Submit the following to hsieh.flora@ntnu.edu.tw:
• NTNU/SFU research exchange application form (https://www.dropbox.com/s/k9t…/SFU%20application%20form.doc…)
• An official academic transcript
• Two academic reference letters, with at least one from NTNU
• A 250-500 word statement of interest, including answers to the following questions:
o Why do you want to participate in this program?
o Which SFU research project listed at http://at.sfu.ca/idjPaD interests you most, and why?*
o What relevant experience would you bring to a physics research project?

Application Deadline: January 28, 2019

附註: 甄試通過同學需於108年3月1日前向教育部申請學海築夢計畫,經費補助1張來回經濟艙機票款+生活費(附件是107年本校簡章辦法,107年本校申請通過率為80%).

最後修改時間:2018-12-19 AM 9:19